8 de novembre del 2015

7 de novembre: de Gokyo a Dragnag



Després d'una llarga nit d'insomni i analgèsics hem fet un dels 2 cims d'aclimatació: el Gokyo Ri, de 5357 mDarrere nostre veiem l'Everest, el Nupste i el Lhotse.




Ens trobem forts i decidim no tornar a dormir a Gokyo i guanyar un dia. Per tant ens dirigim a Dragnag on creuem l'espectacular gelera de Gokyo. A la part inferior de la foto podeu veure Machhermo i fer-vos una idea de com n'és de gran la gelera!




He provat les lents Hi-Attitude de filtre 4 a les Rudy Project per passar la gelera i realment van molt bé.




Com que ha estat un dia complet i hem gaudit de valent, hem decidit fer-nos un petit homenatge i hem obert un dels paquets de pernil ibèric que ha portat el Joan.


8 comentaris:

  1. Carai! Que bé que es viu a alta muntanya, amb pernil i tot!!!
    Felicitats per la fortalesa que us acompanya. Feu molt bon aspecte a totes les fotos, esteu tan espectaculars com el paisatge que us envolta!!!
    A seguir, que els vostres objectius cada vegada estan més propers!!!
    Molts petons, seguiu gaudint i ànim!
    Anna

    ResponElimina
  2. Quines ulleres més xules!!! :·)
    Quin menjar més luxós!!! :·)
    Quin paisatge més nevat!!! :·)
    Quins nois més guapos!!! ;·)
    I més coses que podreu anar vivint per aquí.
    Sort i a caminar amb força.
    Abril

    ResponElimina
  3. Hola macos, quina pasada!!!!
    Quins paisatges i quina experiència tan interessant, sort del pernil per poder subsistir, feu bona cara.
    Gràcies per deixar-nos participar d'aquesta aventura.
    Molta sort i ànims.
    Pep i Rosa

    ResponElimina
  4. Apa nois, què bé que viviu!!!!!
    Segur que heu anat a fer alta muntanya el Nepal? O és un muntatge amb el "photoshop"?

    Molts petons

    Marc i Gemma

    ResponElimina
  5. Caram nanos quin goig tot el que aneu fent!!! Què tal heu fet el Gokyo Ri?Amb molta pájara d'alçada?I sense el Rascue!!! mira que no agafar-lo! o sí que us l'heu endut? les floretes sempre ajuden i el pernilet tambeee!!!
    Ànims i endavant!
    Petons,
    Meri

    ResponElimina
  6. Epa quina bona cara,clar en un lloc tant "guapo" i amb aquest pernil...a seguir vivint l'aventura que d'això es tracta, aupa i a seguir amb força!!! Una abraçada

    ResponElimina
  7. Dies espectaculars!!!!
    Ara a fer el Kala Patar!!!!
    endavant, sempre endavant...

    ResponElimina
  8. Que guapo s?et veu cunyat!!!
    Bona pensada lo del pernil! Llàstima de pa!
    Força i bona travessa!!!

    ResponElimina

Deixa'ns el teu comentari