21 de novembre de 2015

La casa d'acollida de Bhimphedi

L'última crònica des de Bhimphedi: la casa d'acollida
Arribem a Bhimpedi després de 3 hores en jeep per una carretera de muntanya espectacular però en molt males condicions.

Viatgem amb el codirector de la casa d'acollida, 3 doctores que hi van de visita com nosaltres i 2 voluntàries que s'hi quedaran 5 mesos.Ens ensenyen el poble i ens expliquen els projectes de reconstrucció de les cases afectades pel terratrèmol que porten a terme uns arquitectes catalans.
Per tant, el codirector, la coordinadora, les doctores, els arquitectes i les voluntàries som tots catalans. És la petita Catalunya dins de Bhimpedi!Tot just arribar a la casa d'acollida obsequien les doctores amb flors i els hi posen el "bindi" al front.Tot seguit fem entrega de la roba i els jocs que portàvem pels nens i nenes orfes.Mireu que contentes estan la Binita i la Sita amb els pijames que els hi hem portat!En Bishow ens explica com cuiden la búfala que els dona la llet que beuen cada dia.És molt difícil explicar amb paraules tot el que hem viscut a la casa d'acollida. Són moltes emocions i molts sentiments. Els somriures d'aquests nens i nenes que hem conegut ho diuen tot.La ultima imatge vol ser un petit homenatge per tots i totes els que fem possible que la casa d'acollida pugui continuar endavant, tot i les circumstancies poc favorables.

El viatge ha arribat al final. Moltes gràcies per haver-nos seguit i animat, i per haver participat amb els vostres comentaris.