19 de novembre de 2015

18 i 19 de novembre a LuklaJa més relaxats, després dels esforços tan grans que hem fet, fem l'últim té del nostre trekking. I aprofito per gaudir-lo amb unes ulleres que encara no m'havia posat: les Police 8950, més pròpies per fer el turista...
Acabem una part del viatge just on vàrem començar el trekking, ja fa 18 dies, acomiadant-nos d'en Pemba. Més enllà que el nostre guia, un company de viatge i aventures inoblidable.

Però ara comença una altra part del nostre viatge, i no menys important. Dema anirem a la casa d'acollida de Bhimpedi, a fer-los entrega del material que portem per ells i on coneixerem de primera mà el projecte d'uns voluntaris catalans en el que Òptica Sisquella col·labora. 

Aquí us deixem un vídeo del Bloc d'Amics del Nepal a Bhimphedi, on podeu veure Balmandir, la casa d'acolliment. Penseu que aquest vídeo és de l'any 2013, i que ara mateix les seves condicions actuals no s'assemblen en res després del terratrèmol. Necessiten el nostre ajut, l'ajut de tothom!No us perdeu per res del món el pròxim post!